BACK TO THE BASICS

REAL LEATHER FOR A REAL MEN

LMNTL (uitgesproken als elemental) maakt vanuit haar eigen fabriek in Almere alle producten.
Door de unieke productiewijze zijn alle accessoires anders. Dus de armband die u op de foto ziet, is qua kleurstelling gelijk aan de armband die u besteld, maar het design van de stenen, de volgorde en de kleurtonen wijken af. Wij garanderen dat alle accessoires uniek zijn.

Wij maken gebruiken van de beste verkrijgbare materialen.
Het leder van de basis is Tuigleer hetgeen mooi tot leven komt naarmate u de accessoires langer gebruikt.
Het leder wordt gelooid met natuurlijke materialen en volgens alle strenge Europese wetgeving.
Alle metalen zijn nikkelarm en voldoen aan alle Europese wetgeving conform de nikkelslijtage op sieraden.
Daarnaast zijn de delen die in contact komen met de huid voorzien van een extra finish en laklaag, om verkleuring zo lang mogelijk tegen te gaan

 

BACK TO THE BASICS

Deze icon cap met een perfect voorgebogen klep zet je zo op je hoofd. Hij is gemaakt van 100% katoen. Aan de achterkant van de pet vind je een koperen gesp, om de pet passend te maken en zit ook nog een gevoerde zweetband in.

De Icon Cap recyclet gemaakt van gerecycled plastic voor alle milieubewuste pettendragers en waardoor deze pet bijdraagt aan een beter milieu. Op de voorkant is het kenmerkende logo van Trendy-Wearables geborduurd. Aan de achterkant van de pet vind je een koperen gesp, om de pet passend te maken en zit ook nog een gevoerde zweetband in.

HOE WORDEN ONZE GERECYCLEDE PRODUCTEN GEPRODUCEERD

Het gerecyclede polyester in Trendy-Wearables producten is afkomstig van gerecyclede plastic flessen. De flessen zijn schoongemaakt en tot vlokken vermalen. Van deze vlokken worden pellets gemaakt. Vervolgens wordt van de pellets nieuw, hoogwaardig garen gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt, voor maximale prestaties en minimale belasting van het milieu. Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester.

 

 


 

 

 

laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd