BACK TO THE BASICS

BACK TO THE BASICS

Deze icon cap met een perfect voorgebogen klep zet je zo op je hoofd. Hij is gemaakt van 100% katoen. Aan de achterkant van de pet vind je een koperen gesp, om de pet passend te maken en zit ook nog een gevoerde zweetband in.

De Icon Cap recyclet gemaakt van gerecycled plastic voor alle milieubewuste pettendragers en waardoor deze pet bijdraagt aan een beter milieu. Op de voorkant is het kenmerkende logo van Trendy-Wearables geborduurd. Aan de achterkant van de pet vind je een koperen gesp, om de pet passend te maken en zit ook nog een gevoerde zweetband in.

HOE WORDEN ONZE GERECYCLEDE PRODUCTEN GEPRODUCEERD

Het gerecyclede polyester in Trendy-Wearables producten is afkomstig van gerecyclede plastic flessen. De flessen zijn schoongemaakt en tot vlokken vermalen. Van deze vlokken worden pellets gemaakt. Vervolgens wordt van de pellets nieuw, hoogwaardig garen gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt, voor maximale prestaties en minimale belasting van het milieu. Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester.

 

 

 

 

 

 

laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd