Hoe houd ik mijn sieraden mooi ?

Je sieraden kunnen overal vuil worden, en de kans is ook nog altijd aanwezig dat ze verkleuren. Door je sieraden af en toe schoon te maken

Onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel of goldplated. Beide metaalsoorten verkleuren niet. But never say never, because, sometimes, the impossible is possible. Volg de onderstaande tips goed op en je zult dit proces vertragen.

 

  • Wanneer je gaat sporten doe je sieraden dan af.
  • Doe je sieraden af wanneer je jezelf gaat insmeren met crème, en wacht dan minstens 30 minuten voordat je ze weer omdoet.
  • Vermijd contact met haarlak, parfum en andere sprays
  • Doe je sieraden af voor het slapen gaan.
  • En doe je sieraden af wanneer je bijvoorbeeld gaat afwassen, zwemmen (omdat er chloor zit en dit kan op termijn roest veroorzaken), schoonmaken etc.
  • Doe je sieraden pas weer om wanneer je huid helemaal droog is.
  • Doe je sieraden pas om na het aanbrengen van je make-up, parfum,haarlak en bodylotion. Deze producten kunnen de sieraden aantasten, verkleuren en beschadigen.
  • Berg uw sieraden goed op!

 

Volg deze bovenstaande tips!! Wat als jouw sieraden nog steeds verkleuren? Dan heeft jouw huid een hogere PH-waarde, deze waarde heeft een grote invloed op het process (verkleuring), Hierdoor kan het dus zo wezen dat jouw sieraden sneller verkleuren.

 

Bij Trendy Wearables vinden wij het belangerijk dat wij voor een lage prijs, goede kwaliteit en orginaliteit leveren. En dat jij nog lang van jou unieke creatie kan genieten. Wij hebben onderzoek gedaan naar de materialen en zijn op deze manier uitgekomen bij stainless steel en plated. Bij sommige sieraden worden charms gebruikt die een legering zijn van verschillende metaalsoorten die na een een tijdje wellicht kunnen verkleuren bij een hogere PH-waarde. Wij raden jullie aan om dit goed door te lezen en de tips op te volgen zodat jij een langere tijd van jouw unieke creatie kan genieten.

laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd

Must Have