WHICH COLOR JEWELRY

WHICH COLOR OF JEWELRY SUITS YOU

Je hebt vast wel een voorkeur of dat je neigt naar gouden of zilveren sieraden, maar wat als je het nog niet zeker weet? Nadat je dit gelezen hebt, zal je zeker weten welke kleur sieraden het best bij jouw huid passen.

Welke kleur sieraden draag je vaak?

De eerste simpele stap is om te kijken welke kleur sieraden je nu draagt. Vaak is dit toch al de kleur die het beste bij jou past.

Soms kan het ook zo zijn dat je een voorkeur hebt voor nét de verkeerde kleur sieraden. Test het daarom toch voor de zekerheid of gouden of zilveren sieraden jou goed zal staan. Het kan je uiteindelijk een boost geven als je de goede kleur sieraden draagt.

 

DE TEST:

Bekijk eens de aderen bij je pols, zijn deze groen, dan is het waarschijnlijk zo dat warme kleuren beter bij je passen. Je huid zal in dit geval ook een gele ondertoon hebben. Zijn je aderen blauw van kleur? Dan heeft je huid een roze ondertoon en passen koelen kleuren goed bij je! En voor de duidelijkheid: zilver is een koele kleur, goed is een warme kleur.

Hoewel je deze methode overal tegenkomt, werkt dit niet altijd om te testen of gouden / zilveren sieraden beter bij jou passen. De ene dag zijn je aderen groenig, en de andere dag toch weer iets meer blauw. Daarom hebben we nog een andere methode

 

METHODE 2:
je haarkleur kan heel bepalend zijn voor de kleur sieraden die mooi bij jou staan. Vaak is het zo dat mensen met bruin of rood haar beter af zijn met gouden sieraden. Mensen met blond of grijs haar kunnen beter kiezen voor zilveren sieraden.

Er is wel één maar: heb je vooral blond haar maar bovenaan bruin haar omdat je het bijvoorbeeld geverfd hebt? Dan staat goud jou beter.

laat een reactie achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd