Trendy Wearables items zijn altijd afgewerkt met verrassende details en met onze vrolijke ontwerpen van 2021 zorgen wij ervoor dat jij je nog unieker voelt.

Trendy Wearables is opgericht door broer en zus die een duidelijke visie hadden. Een van onze topprioriteiten is om ons bedrijf te runnen met een grotere gevoeligheid voor onze planeet door elke dag meer verantwoorde keuzes te maken die onze impact op het milieu verminderen.

Een mooi item ontwerpen die goed aanvoelt, is één ding. Wij zijn selectief opzoek gegaan naar de juiste stof in de vrolijkste tijdloze kleuren. Wij staan voor een hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Onze stijlvolle en betrouwbare producten zijn niet zomaar items - ze zijn er voor je bij al je reizen en avonturen. Gemaakt voor elke avonturier, wij streven ernaar om een passie voor avontuur te creëren. Met zorg, aandacht en liefde voor een nieuw ontwerp. Met onze kleurrijke nieuwe collectie gaan wij de zomer tegemoet, jij ook?  

Trendy Wearables, opgericht in 2020, levert kwaliteit en waarde aan consumenten.

BACK TO THE BASICS

Trendy Wearables caps hebben een perfect voorgebogen klep en is gemaakt van 100% katoen. Aan de achterkant van de pet vind je een koperen gesp, om de pet passend te maken en er zit ook nog een gevoerde zweetband in.

De Icon Cap recyclet gemaakt van gerecycled plastic voor alle milieubewuste pettendragers en waardoor deze pet bijdraagt aan een beter milieu. Op de voorkant is het kenmerkende logo van Trendy-Wearables geborduurd. Aan de achterkant van de pet vind je een koperen gesp, om de pet passend te maken en er zit ook nog een gevoerde zweetband in.

HOE WORDEN ONZE GERECYCLEDE PRODUCTEN GEPRODUCEERD

Het gerecyclede polyester in Trendy-Wearables producten is afkomstig van gerecyclede plastic flessen. De flessen zijn schoongemaakt en tot vlokken vermalen. Van deze vlokken worden pellets gemaakt. Vervolgens wordt van de pellets nieuw, hoogwaardig garen gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt, voor maximale prestaties en minimale belasting van het milieu. Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester.