Trendy Wearables items zijn altijd afgewerkt met verrassende details en met onze vrolijke ontwerpen van 2021 zorgen wij ervoor dat jij je nog unieker voelt.

Trendy Wearables is opgericht door broer en zus die een duidelijke visie hadden. Een van onze topprioriteiten is om ons bedrijf te runnen met een grotere gevoeligheid voor onze planeet door elke dag meer verantwoorde keuzes te maken die onze impact op het milieu verminderen.

Een mooi item ontwerpen die goed aanvoelt, is één ding. Wij zijn selectief opzoek gegaan naar de juiste stof in de vrolijkste tijdloze kleuren. Wij staan voor een hoge kwaliteit voor een lage prijs. 

De cap- en zonnebrillenindustrie wordt traditioneel geleid door massaproductie en licentiehouders. Door volop aandacht te besteden aan de pet als product, wil Trendy Wearables deze perfectioneren op het gebied van stijl, kwaliteit en duurzaamheid. We gebruiken 100% katoen in onze petten en werken nauw samen met kleinschalige producenten met uitstekend vakmanschap om de beste caps- en zonnebrillen aan te bieden.

Onze stijlvolle en betrouwbare producten zijn niet zomaar items - ze zijn er voor je bij al je reizen en avonturen. Gemaakt voor elke avonturier, wij streven ernaar om een passie voor avontuur te creëren. Met zorg, aandacht en liefde voor een nieuw ontwerp. Met onze kleurrijke nieuwe collectie gaan wij de zomer tegemoet, jij ook?

Wij bij Trendy Wearables zijn tegen fast fashion. Daarom richten we ons op het produceren van items die jaar na jaar gedragen kunnen worden. Met premium stof van hogere kwaliteit, zullen onze stukken naar verwachting een langere levensduur hebben dan de gemiddelde pet. We werken nauw samen met kleinschalige producenten met uitstekend vakmanschap in productie en afwerking om de absolute best-in-class duurzame petten en zonnebrillen aan te bieden.

Trendy Wearables, opgericht in 2020, levert kwaliteit en waarde aan consumenten.